Linnenboetiek

Bed-, bad- & keukenlinnen

Aangenaam bedtextiel om heerlijk tussen te dromen, zachte handdoeken voor de badkamer, keukenhanddoeken die perfect matchen met de rest van de keuken of  een mooi tafelkleed die je tafel meteen wat feestelijker maakt, ... Met bedlinnen, handdoeken, keuken- en tafellinnen, kom je dagelijks in contact. Bij Linnenboetiek in de Bergstraat word je verwelkomd door Marleen en Mieke die je met plezier verder zullen helpen met heel wat tips en goed advies.

Naar ieders smaak & budget
Houd je van neutrale kleuren of mag het best wat fleuriger en vind je het wel leuk om wat kleur tegen te komen in de handdoekenkast of op je bed? Bij  Linnenboetiek vind je een ruim gamma bed-, bad- en keukenlinnen en dat voor elk budget. Er wordt samengewerkt met tal van merken als De Witte Lietaer, Mirabel  Slabbinck, SNURK, PiP, Beddinghouse, Lysdrap, Signoria, Aquanova, Moments of Light, ... die gekend zijn om hun kwaliteit.

Zalige kinderdromen
Ook voor kinderen zal je heel wat leuke spullen in huis kunnen halen. Met het bedlinnen van SNURK bijvoorbeeld wordt gaan slapen een echt feestje. Nestel zoon-  of dochterlief in de armen van een knuffelbeer, naast een giraf, zeehond of konijntje of tover hen om in een sprookjesprinses, ridder, zeemeermin of dinosaurus.  Naast kleurrijk bedlinnen voor in de kinderkamer zullen er ook toffe pyjama’s te vinden zijn.

Leuke cadeau-ideetjes
Wie op zoek is naar een leuk huiselijk cadeautje kan voortaan Linnenboetiek even binnenstappen. Naast het bed-, bad- en keukenlinnen zullen er ook tal van  accessoires te ontdekken vallen. Heerlijk geurende kaarsen, huisparfums, badolie, speciale badmatten en veel meer ... het is nu al een aanrader in aanloop naar  het eindejaar of gewoon om jezelf te verwennen.

Linnenboetiek
Bergstraat 127
2220 Heist-op-den-Berg
www.linnenboetiek.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg