Casa Nostra

De voorbije jaren was Casa Nostra reeds een gezellig terrasrestaurantje dat uitsluitend tijdens de zomermaanden geopend was bij mooi weer.

Gina en Jeroen droomden er al langer van hun eerste huisje om te bouwen tot een volwaardig restaurant, dat het ganse jaar door geopend zou zijn.

Na vele maanden van hard werken, opende Casa Nostra vorige week zijn deuren. 

Het resultaat mag gezien worden …een knus gezellig interieur met bovendien smaakvolle hapjes. Gina houdt van de wereldkeuken en geeft graag elk gerechtje haar persoonlijke toets, met verfijnde kruiden. 

Je hebt er een uitgebreide “vaste” menukaart met super lekkere tapas, sharings, dessertjes. 

Aanvullend zijn er “suggesties” die op regelmatige basis veranderen.

Speciallekes op zondag en maandag

Op zondag is er voor de lekkerbekken een uitgebreid ontbijt met verse producten van de voddenmarkt …eitjes, beleg, zoetjes, vers brood en fruit en indien gewenst met bubbels (alleen op zondag en na reservatie)

Op maandag kan je komen lunchen. Een uitgebreid aanbod met keuze uit… gebakken ei varianten, wentelteefjes met vers fruit, croissants,  spek, zalm, yoghurt, havemout… En proef zeker de taart van madame toertjes!

Ook de wijnliefhebbers worden verwend

En bij Zuiderse hapjes horen ook passende drankjes … cocktails en Italiaanse en Zuid-Afrikaanse wijntjes.

Genieten bij mooi weer

Bij een stralend zonnetje, zit je op het tuinterras heerlijk in het groen. Je vindt er naast de overdekte Casa Nostra bar tal van gezellige plekjes in open lucht verdeeld over verschillende niveaus. Het aparte loungeterras is dan weer een perfect hoekje om even bij te babbelen met vrienden.

Een feestje organiseren

Casa Nostra kan je ook reserveren voor privé activiteiten, zoals recepties, een trouwreceptie, verjaardag of pensioenfeestje met een op maat samengesteld culinair voorstel

Dichtbij op verlof

Casa Nostra is er voor mensen die graag genieten van eenvoudige en vooral lekkere dingen. “Om te genieten moet je niet altijd op verlof in het buitenland zijn, dat kan ook perfect wat dichter bij huis,” vertelt Gina.

Een unieke ligging

Casa Nostra is ideaal gelegen, aan de zijkant van de berghelling.

Aan de Leopoldlei 14,  in het centrum van Heist, vlak bij de parking aan de voddenmarkt. 

Reservaties: 0486 89 36 25

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg