Winterwandelen

Gezellig ingepakt in dikke truien en met een blos op de wangen kan je binnenkort weer de kilometers van de Winterwandelingen af stappen. Elf gemeenten (Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar) stippelden weer de mooiste wandelroutes uit langs bevroren vennen en door stille bossen. De verschillende deelgemeenten van Heist kan je ook verkennen tijdens een kroeg- en zoektocht waarbij je onderweg een aantal (ludieke) vragen en opdrachten oplost en tussendoor kan pauzeren in een  leuke kroeg. Je kan de winterwandelingbrochure en de brochures van de kroeg- en zoektochten ophalen bij Toerisme Heist-op-den-Berg. Wie aan 5 winterwandelingen deelneemt, maakt  bovendien kans op een mand boordevol streekproducten.

Toerisme Heist-op-den-Berg
Postweg 6, Heist-op-den-Berg
015 25 15 82

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg