Nieuws uit de regio

25-10-2023 - Heist-op-den-Berg

Met kinderen naar het theater

Het Heists Kamertoneel heeft een rijke traditie met theater voor kinderen in de herfstvakantie. Ook dit jaar brengt de ploeg van het HKT van 28 oktober tot 4 november een leuk toneelstuk voor kinderen van  4 tot 12 jaar, maar waar ook ouders en grootouders kunnen van genieten. Dit jaar kozen ze voor SOS Prins 6 van Lieve Naulaerts, die zelf ook voor de regie instaat.

Hoe ziet een prinses er uit?

Dragen prinsessen altijd roze, hebben ze altijd een kroontje, zeggen ze ook wel eens lelijke woorden? Hoe herken je een echte prinses? Dat kom je allemaal te weten in dit grappige stuk over prettig gestoorde prinsessen… Op de planken zie je Ann Van Rompaey, Hanne Belloy, Marleen Feyaerts, Bram Anthonis, Kaat Van den Broeck, Klara Anthonis, Heidi Goossens en Ann Van Haver in een regie van Lieve Naulaerts die zelf al vele jaren meedraait als actrice bij het Heists Kamertoneel.

Verkleed als prins(es)

Opvoeringen in het theater aan de Kattestraat 1 op 28, 29 eb 31 oktober en op 2, 3 en 4 november om 15 u en op 1 november op 11 en 15 u. De toegangsprijs bedraagt 9 euro, en met een lidkaart van de Gezinsbond krijg je 1 euro korting per ticket. Reserveren kan digitaal: www.heistskamertoneel.be  of telefonisch op het nummer 0470 861779. En als je verkleed komt als prins of prinses of ridder of hofdame of ... dan krijg je een verrassing!

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg