Uw vertrouwde AXA bank- en kredietagent

Op zoek naar een oplossing om meer rendement uit je geld te halen? Vragen over een woonkrediet, pensioensparen, een schenking, uw belastingaangifte of de dagdagelijkse bankzaken? Bij Zakenkantoor Gorris zit u goed als u op zoek bent naar een stabiele en betrouwbare bank dicht bij huis waar een vertrouwd gezicht u begeleidt doorheen uw financiën.

U staat centraal
Een van de belangrijkste troeven bij Zakenkantoor Gorris is dat u steeds raad kan vragen aan een bekend en vertrouwd gezicht. Het kleine, dynamische team staat steeds voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en bezorgdheden. Samen met u maken ze uw droom waar door u te begeleiden naar het interessantste krediet, plannen ze een zorgeloze toekomst door al mee na te denken over uw pensioen en kan u steeds rekenen op professioneel beleggingsadvies op maat van uw mogelijkheden. Ook als zelfstandige zorgen ze voor een evenwicht in uw financiën, zowel in de opstartfase als in een latere groeifase.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie bij een van onze experts. Dankzij de ruime openingsuren is er altijd wel een moment waarop u kan langskomen voor een goed gesprek.

Jobs bij Zakenkantoor Gorris
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien kan jij ons team wel komen versterken?

Wij zijn op zoek naar

  • Commercieel Adviseur Beleggingen
  • Commercieel Adviseur Fiscaal Sparen

De volledige vacature kan je nalezen op de www.vdab.be (zoekwoord: Gorris)
 

Interesse?
Stuur je cv & motivatiebrief door naar kantoor.gorris@skynet.be t.a.v. Daisy Van de Moer

Meer info? Zakenkantoor Gorris

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier