Can you Kick-iT? Yes you can!

Zes jaar is Kathy Nagels als ze begint te dansen en de dansmicrobe te pakken krijgt. Doorheen de jaren leidt de liefde voor dansen haar langs het Studio 100-ballet, het Hoger Instituut voor Dans, een deelname aan ‘So You Think You Can Dance’ en geeft ze les in verschillende dansscholen. Ook vandaag staat haar leven nog steeds volledig in het teken van dans. Uiteraard is er haar eigen dansschool ‘Kick-iT’ en de Kick-iT-company maar verder leidt Kathy ook jonge dansdocenten op bij de ‘Vlaamse Trainer-School’ en is er sinds begin dit jaar conceptstore ‘Ah Yes!’ in de Bergstraat.

Kick-iTDansstudio Kick-iT
Kathy:
Kick-iT is er eigenlijk gekomen door een (gelukkige) samenloop van omstandigheden. De dansschool waar ik werkte stopte ermee en het plan was om elders op zoek te gaan naar extra uren om les te geven. In die periode opende hier in Heist-op-den-Berg de Sporthal de deuren en begon ik met het idee te spelen om daar enkele danslessen te geven. Intussen zijn we zes jaar later en telt de dansschool zo’n 550 dansers die je vaak tegenkomt in meerdere van onze danslessen om verschillende stijlen uit te proberen.

Een waaier aan dansstijlen
Daar Kathy oorspronkelijk een echte jazzdanseres is, bleven ook andere dansstijlen niet achter. Zo kreeg ze vanuit  haar muziekvoorkeur ook de smaak voor hedendaagse dans te pakken. Hoewel de eerste twee lessen die ze in die stijl volgde geen onverdeeld succes waren, is ze zich daar later toch meer in gaan verdiepen en met succes. Bij Dansstudio Kick-iT kan je dan ook een breed spectrum aan dansstijlen volgen, van klassiek over jazz en modern tot urban en breakdance.

Kathy: Al die stijlen zie je ook passeren in Show-iT³, een wervelende dansshow waar je al onze dansers, van kids tot adults, aan het werk kan zien. Onze dansers staan dit jaar tijdens het paasweekend, op 20 & 21 april, op de planken in de schouwburg van Cultuurcentrum Zwaneberg.

Volta, een unieke samenwerking
Na enkele jaren waarin Kathy met de Kick-iT-company deelnam aan heel wat wedstrijden was het dit jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. Het resultaat? Een samenwerking met wedstrijdgroepen van nog drie andere dansscholen en een gevarieerde dansshow met tal van guest performances waarmee getoerd wordt langs de thuishavens van de  dansscholen. Op zaterdag 9 maart is Heist-op-den-Berg aan de beurt, nadien volgen ook Mol, Keerbergen en Geel.

Dance-concept-store Ah Yes!
In 2018 trouwde Kathy met Bram, de held (en lesgever) van de boys en de breakdancers van de dansschool, en werd  hun zoontje Ares geboren. Het verhaal achter de naam van de gloednieuwe dance-concept-store in de Bergstraat moet je dan ook niet ver gaan zoeken want ‘Yes’ is het woordje dat de rode draad vormt bij hun huwelijk en het nichtje en  neefje durven de ‘r’ als eens achterwege laten als ze Ares’ naam uitspreken.

Kick-iTKathy: Begin dit jaar verhuisden we naar onze nieuwe, ruimere danszaal in de Bergstraat en openden we daar meteen ook een winkel met danskleding. Je vindt hier truien, broeken en T-shirts met eigen ontwerpen maar ook dansen turnpakjes van het dansmerk Bloch. Vanaf september van dit jaar zal je hier ook terecht kunnen voor yoga-fitnesskledij.

Meer info? Dansstudio Kick-iT

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Clem Vercammen

Clem Vercammen is een gevestigde waarde en vertrouwde naam in de juwelen- en uurwerkenwereld! Je vindt er een enorm aanbod juwelen en horloges en kan deze er ook laten repareren in het eigen atelier.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier