Een heerlijk kommetje warmte

Een kom heerlijk dampende soep om op te warmen tijdens koude winterdagen of een krokante en smakelijke bruschetta of toast? In soep- en toastbar Potaasj! in de Bergstraat vind je elke dag drie verse soepen, ideaal voor een snelle lunch of om af te halen per liter om gezellig thuis op te lepelen. Naast de tomatensoep die vast op het menu staan, experimenteert chef aan het fornuis Dave met andere smaken zodat je elke dag een ander soepje kan proeven. Een soep met de seizoensgroenten van het moment, een soep met een verrassend extraatje, … je wordt elke dag opnieuw verrast. Er wordt ook gezorgd voor de krokante bite met lekkere bruschettas voor de kleine honger, een heerlijke toast met bijvoorbeeld champignons, gegrilde kip of geitenkaas of een fris slaatje.

Potaasj!
Bergstraat 18, Heist-op-den-Berg
www.potaasj.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

In de Ster Mode

Op zoek naar iets nieuws? Houd je ervan mooi gekleed te gaan? Casual of chique, maar altijd volgens de laatste trends? Bij In de Ster Mode ontdek je stijlvolle en gevarieerde collecties.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier