Heylen Vastgoed Heistse Pijl

De Heistse Pijl pakt dit jaar uit met een goedgevulde vierdaagse. Vanaf donderdagavond 20 juni tot zondag 23 juni kan je naast een flinke dosis sport ook een feestje en comedy verwachten. Voor elk wat wils dus!

Chique Afterwork
Op donderdag 20 juni wordt de 12de editie van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl op gang getrapt met een vaste waarde, de Chique Afterwork-avond. Je geniet er  samen met collega’s en vrienden van een hapje, drankje en leuke beats op een sfeervolle locatie in Heist.

Steven GoegebeurComedy Night met Steven Goegebeur
Heistenaar en knuffelbeer van de comedy, Steven Goegebeur, geeft op vrijdag 21 juni een unieke show in de VIP-tent aan het Hof van Riemen. Aan de vooravond van de Heistse Pijl geniet je van het beste uit zijn drie eerdere successhows ‘De Man van Morgen’, ‘De Man van de Wereld’ en ‘De Geknipte Man’. Begin dus alvast maar met het trainen van je buik- en lachspieren.

Heylen Vastgoed Heistse Pijl
Op zaterdag 22 juni wordt ’s middags het startschot gegeven van de Heylen Vastgoed Heistse Pijl. Net als de voorbije jaren gebeurt dat op de Grote Markt in Turnhout waarna er over de Kempense wegen koers gezet wordt naar Heist-op-den-Berg. In Heist zelf worden nog 7 lokale rondes afgewerkt waarin de Heistse ‘berg’ een hoofdrol zal spelen en de finishlijn, die ligt naar goede gewoonte op de Paul Van Roosbroecklaan ter hoogte van het Hof van Riemen. De koers is dit jaar ook live te volgen op Sporza!

Heylen Vastgoed Classic
De dag na de Heistse Pijl wordt dit jaar voor de eerste keer de Heylen Vastgoed Classic georganiseerd, een toertocht door de Kempen voor recreatieve  fietsliefhebbers. Als recreatieveling krijg je daardoor de kans om een gelijkaardig parcours als de profs te rijden. Met startplaatsen in zowel Heist-op-den-Berg,  Turnhout als Herentals kunnen de deelnemers over drie verschillende afstanden de Kempense regio ontdekken op hun eigen niveau. Er is ook een kortere  familietocht zodat ook gezinnen met kinderen kunnen genieten van een leuke fietstocht. De opbrengst van deze Classic gaat integraal naar twee goede doelen, het ‘Olivia Fund’ en het REVAlution Center van ‘To Walk Again’.

ProgrammaHeylen Vastgoed Classic

  • Donderdag 20 juni 2019: Chique Afterwork
  • Vrijdag 21 juni 2019: Comedy Night
  • Zaterdag 22 juni 2019: Heylen Vastgoed Heistse Pijl
  • Zondag 23 juni 2019: Heylen Vastgoed Classic

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Noémie

Dames- en herenkleding - Stijladvies voor elke gelegenheid - Wij combineren gekende merken (voor mannen en vrouwen) met specialere stuks voor een originele outfit - Trendy, betaalbaar, met persoonlijke service

lees meer

Speciale promoties Check het hier