Nieuws uit de regio

16-09-2022 - Heist-op-den-Berg

'In de Ster Mode' wordt na 100 jaar 'U-MEN fashion'

Meer dan 100 jaar was ‘In de Ster Mode’ een vaste waarde in de Bergstraat, maar dit jaar besloten Karen en Marc om te kiezen voor een nieuwe naam, U-MEN fashion met de focus volledig op mannenmode. De hele maand september word je verwelkomd met een glaasje bubbels om de nieuwe naam te vieren en loopt er een actie met leuke prijzen. Zeker tijdens het Herfstfestival van zondag 18 september is een bezoekje tussen 13 en 18 u de moeite waard.

Een eeuw geschiedenis

In 1920 begonnen Frans Van den Bosch en Alena De  Cuyper aan de Bergstraat 31 een kledingwinkeltje met stoffen aan de meter, ondergoed, werkkleding en mannenmode. Toen al onder de naam ‘In de Ster Mode’, hoewel men in Heist vooral sprak van ‘Franske Bosch’. In 1968 verhuisde De Ster naar de overkant van de straat, waar oudere Heistenaars ‘den Unic’ nog geweten hebben. De winkel werd nog enkele keren vernieuwd en groeide op 100 jaar tijd uit tot een vaste waarde in het Heistse winkelaanbod.

Sinds 1995 staat met Marc en Karen de 4de generatie aan het roer. Na vele jaren dames- en herenmode te hebben verkocht, beslisten ze dit jaar om zich volledig te specialiseren in mannenmode. “We merkten dat we heel wat vaste klanten hadden in onze heren-afdeling”, vertellen de zaakvoerders, “en dat aantal groeide de laatste jaren flink. Om die heren een groter aanbod te kunnen bieden en enkele nieuwe trendy merken er bij te nemen, hebben we de knoop doorgehakt en de damesmode met spijt in het hart aan de kant geschoven”.

De beste merken in herenkleding

De naam U-MEN is een woordspeling van ‘men’ en ‘human’. ‘Men’ verwijst naar de mannenmode en ‘human’ naar het feit dat iedereen welkom is om kleding uit te kiezen waar men zich goed bij voelt. U-MEN fashion is de enige zaak in de Bergstraat die zich volledig toelegt op kleding voor de man van vandaag. Of het nu strak in het pak is, of meer casual voor dagdagelijks of vrije tijd, in het ruime assortiment vindt iedereen zijn gading. Aan de Bergstraat 52 vind je nu een mooie selectie van topmerken zoals ANTWRP, Lyle & Scott, Ben Sherman, PME Legend, Vanguard, State of Art, Pierre Cardin, Bugatti en vele andere. Tijdens de maand september worden er een heleboel leuke prijzen weggegeven waaronder 10 aankoopbons van 75 euro. Marc en Karen besluiten met het motto van de zaak: “U-MEN fashion, we care for what you wear”.

Nata

Fantasie- en stainless steel juwelen en accessoires voor dames en kinderen. Kom gerust een kijkje nemen, vrij in en uit!

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg