Nieuws uit de regio

25-10-2021 - Heist-op-den-Berg

Heist loopt weer warm

Na een jaartje te hebben over geslagen om de bekende reden, is er op donderdag 16 december 2021 opnieuw Heist Loopt Warm, wandelen of joggen voor het goede doel. Dit benefietevenement, onder impuls van Studio Brussel, zal word georganiseerd in het commerciële hart van de Heist-op-den-Berg, met een korte passage over de Berg van Heist. Voor  de organisatie zijn Rotary met Gert Vercammen en zijn collega’s nog op zoek naar warme bedrijven en warme verenigingen die een handje willen toesteken.

Met start en aankomst onderaan de berg van Heist, zal dit jaar een gelijkaardig traject afgelegd worden als vorige edities. Alvast de passage doorheen het feeëriek Sint-Lambertusinstituut staat zeker op het parcours. Als alles naar wens verloopt hebben de organisatoren nog een leuk extraatje in de aanbieding waarover later meer. DJ Milano zal de deelnemers op het gouden kruispunt warm opvangen met opzwepende en gezellige beats.

Bedrijven en verenigingen worden uitgenodigd deel te nemen aan de bouw en de verlichting van het parcours. Zij kunnen een deeltje van het parcours voor hun rekening nemen. Dit betekent dat men (minimum) 50 meter parcours kan reserveren voor aangename en warme publiciteit voor het bedrijf of de vereniging. Op deze strook kan men een leuke attractie of animatie plaatsen, verlichting aanbrengen, drankje of hapje aanbieden. Ook de handelaars van de Bergstraat  zullen dit jaar mee betrokken worden in het evenement met de vraag tijdens deze avond de lichten aan te houden, en eventueel een standje op te zetten voor de winkel. De organisatoren rekenen er ook nog steeds op dat de bewoners langs het parcours de tuin verlichten of iets creatiefs bedenken.

De goede doelen van dit jaar:
° Het DWW fonds van Stu Bru, kunnen zijn wie je bent! De Warmste Week kiest vanaf dit jaar voor een nieuwe aanpak en zet voortaan één maatschappelijk, actueel thema centraal: ‘Kunnen zijn wie je bent’. Een thema dat sterk en breed leeft in de maatschappij, zeker bij jongeren. Uit een onderzoek van de VRT-studiedienst, bij jongeren tussen 16 en 24 jaar, blijkt dat 72% zich wil inzetten voor een wereld “waar iedereen de vrijheid heeft te zijn wie men is of wil zijn”. Kunnen zijn wie je bent, dat verdient iedereen.

° Bouw van het nachtverblijf Nethedal. Ondertussen is ook de bouw van het nachtverblijf van Nethedal opgestart. Binnen vermoedelijk 2 jaar zullen we 12 bewoners met een mentale beperking kunnen verwelkomen in het langverwachte nachtverblijf van Nethedal. De inrichting en afwerking zijn belangrijke budgetten nodig waardoor Rotary nog heel wat moet organiseren.

Tijdens 1 ronde heb je niet alles gezien en ervaren. Een ronde meet ongeveer 2 600 meter. De deelnemers kunnen voor x-aantal ronden inschrijven. Eén ronde bedraagt € 6,00. Twee ronden € 10,00, en per extra ronde € 5,00.  Inschrijven kan vanaf nu op https://www.heistlooptwarm.be . Let op: er zijn geen daginschrijvingen.

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg