Nieuws uit de regio

27-08-2021 - Heist-op-den-Berg

Carl De Bie neemt afscheid van politiek

Op het einde van dit jaar stopt Carl De Bie met zijn actieve loopbaan in de Heistse politiek. Carl die een eigen zakenkantoor heeft in de Bergstraat en daar ook voorzitter is van de handelaarsvereniging, zetelde sinds 2007 in de Heistse gemeenteraad, sedert 2012 voor de Open VLD.  Normaal zou hij volgend jaar schepen worden in opvolging van Patrick Feyaerts. In de gemeenteraad wordt De Bie opgevolgd door Eva Van den Brande

‘Mijn politieke activiteiten zijn al een tijdje moeilijk te combineren met mijn professionele werkzaamheden.  Daarom neem ik deze moeilijke maar noodzakelijke beslissing’, zegt Carl De Bie die sedert beging 2019 de discussies in de gemeenteraad in de hand hield als voorzitter. Vooral op het vlak van de lokale Heistse economie heeft Carl een stevige kennis opgebouwd. Het partijbestuur van Open VLD heeft respect voor zijn beslissing en dankt Carl voor zijn inzet

De Bie wordt opgevolgd door de 47-jairge Eva Van den Brande die ook wordt voorgedragen op Patrick Feyaerts op te volgen als schepen. Van den Brande woont in Heist Zonderschot en is van opleiding sociaal werker.  In 2018 kwam ze voor het eerst op voor de verkiezingen op de 2de plaats bij Open VLD en haalde daarbij 321 voorkeurstemmen. In de verkiezingsstrijd had ze vooral aandacht voor sociaal beleid, onderwijs en wonen.

Tot nu toe zetelde Van den Brande in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst.  Daar wordt ze opgevolgd door Jana van Put.

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg