Nieuws uit de regio

07-11-2020 - Heist-op-den-Berg

Terug een slager in de Bergstraat

Na het afscheid van beenhouwer Wim Suetens was er geen echte slagerij meer in de Bergstraat in Heist. Die leemte wordt nu tijdelijk overgenomen door Tom Nauwelaerts (45) die op zaterdag en zondag een pop-up slagerij opent in hetzelfde pand van Suetens, gedeeltelijk omdat zijn succesvolle standplaats op de Voddemét is weggevallen door corona. Tegen het bouwverlof van 2021 wordt het gebouw echter afgebroken, net als het voormalig schoenwinkeltje ernaast, om plaats te maken voor een nieuwe moderne slagerij tegen de zomer van 2022

Na 25 jaar op de markt te staan wou Tom  Nauwelaerts iets anders beginnen. De coronaproblemen waren de trigger om er echt werk van te maken. “Om 3 uur ’s nachts opstaan, om alles klaar te maken om naar de markt te vertrekken, begon zwaar te wegen”, aldus Nauwelaerts die door het wegvallen van de openbare markten thuis in Booischot ook al een slagerswinkel begonnen was. Dat viel blijkbaar zo goed mee dat hij de knoop heeft doorgehakt.

Nauwelaerts hoopt dat het publiek nog ambachtelijke verse producten appreciëren. Voor enkele jaren waren er nog meerdere slagers in de Heistse centrumstraat, net als verschillende warme bakkers. Die zijn ondertussen allemaal verdwenen, maar net als een nieuwe slagerij komt aan de andere kant van de straat een eind verder binnenkort ook een nieuwe bakkerszaak.

Maaikes Skin Art

Tatoeages, piercings & permanente make-up

lees meer

De Vier Bollekes

Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg