Agenda activiteiten

Zondag 14 juli 2019

Bergconcerten: KF De Goorse Bloesem & KF De Ware Eendracht Schriek

In Heist hebben we heel wat harmonieën, fanfares en brassbands en die geven dit jaar weer het beste van zichzelf tijdens de Bergconcerten. Breng op zondagmiddag zeker eens een bezoekje op het topje van onze berg, het zal de moeite lonen. Honger of dorst gekregen van al die muzikale performances? Kaffee Den Afgrond zorgt voor een hapje en drankje tijdens de concerten.

Zondag 14 juli

  • 11u00 - KF De Goorse Bloesem
  • 12u15 - KF De Ware Eendracht Schriek

Meer info: An Vertommen, Cultuur, 015 22 86 94, cultuur@heist-op-den-berg.be

Locatie

Kerkplein - Kerkplein - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

dienst Cultuur
An Vertommen
T. 015 22 86 94
avt@heist-op-den-berg.be

Meer over deze organisator

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

ACS Car Hifi

Bij ACS vind je alle providers onder een dak en kan je terecht voor mobiele elektronica zoals gsm, gps en car-hifi. Bovendien beschikt ACS ook over een eigen montage- en reparatie-atelier.

lees meer

Speciale promoties Check het hier