Agenda activiteiten

Zaterdag 11 december 2021 t.e.m. zondag 02 januari 2022

Sfeerweekends in Heist-centrum

De sfeerweekends zijn het perfecte moment om te genieten van alles wat met de eindejaarsperiode te maken heeft. Kerstbomen met daaronder stapels cadeautjes, feërieke verlichting, lekker eten en glühwein: allemaal ingrediënten voor geweldige feestdagen. Wedden dat de cadeautjesjacht in Heist-centrum dit jaar ook extra gezellig wordt? Sfeervolle muziek, kerstverlichting in de straten, ... De eindejaarssfeer zal weer op alle vlakken te proeven zijn. Winter in Heist loopt dit jaar van zaterdag 11 december t.e.m. zondag 2 januari. Op zondag 19 december is de Bergstraat autovrij, zal er heel wat sfeervolle animatie zijn, komt de Kerstman op bezoek en zijn er dansdemo's van Dansstudio Kick-iT.

Sfeerweekends en open zondagen!

  • 11 - 12 december
  • 18 - 19 december
  • zo. 26 december
  • zo. 2 januari

Locatie

Bergstraat en Heist-Centrum - Bergstraat - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Bergstraatcomité
Peter Van de Nouweland
T. 0472 93 15 95
peter.vdn4@gmail.com
www.bergstraat.be

Meer over deze handelaar

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Anna-Mit

Ontbijt- en lunchbar

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg