Agenda activiteiten

Vrijdag 29 oktober 2021 t.e.m. zaterdag 30 oktober 2021

Theatertour Soulsister

Jan Leyers en Paul Michiels schreven samen een uniek stuk vaderlandse muziekgeschiedenis. Het begon allemaal in 1986, toen ze besloten hun krachten te bundelen en voortaan als The Soul Sisters door het leven te gaan. Wat volgde was een indrukwekkende reeks onvergetelijke songs: hun magische debuut ‘You Get To Me’, mijlpalen als ‘Like a Mountain’ en de wereldhit ‘The Way To Your Heart’, later de inmiddels klassieke albums ‘Heat’, ‘Simple Rule’ en ‘Swinging Like Big Dogs’, met de hits ‘Through Before We Started’, ‘Changes’, ‘Broken’, ‘Tell Me What It Takes’ en zovele andere.

The Soul Sisters werd Soulsister, maar de chemie bleef al die jaren intact, met Jan als hart en brein van de groep en Paul als lichaam en ziel. Soul, pop, slimme rock: het duo kon het allemaal aan en zette tot ver buiten de landsgrenzen concertzalen in vuur en vlam.

Na een lange windstille periode bracht Soulsister drie weken geleden een nieuwe single uit: ‘Something I Need To Know’, een zwoele en aanstekelijke track die meteen hoog op de playlist van iedere Vlaamse radiozender belandde. Eén ding bleef al die tijd onveranderd: het hart van Soulsister slaat het snelst op een podium. Eind deze maand beginnen Jan en Paul daarom aan een lange theatertour, geflankeerd door Hervé Martens op keyboards en Patrick Dorcean op drums. Meer dan dertig concerten zullen ze samen spelen, gewapend met klassieke en nieuwe hits, en na de lange lockdown hongeriger dan ooit.

Soulsister is terug, en hoe.

De première van hun theatertournee gaat door op vrijdag 29 & zaterdag 30 oktober 2021 om 20 uur in Cultuurcentrum Zwaneberg te Heist-op-den-Berg.

 

Locatie

Cultuurcentrum Zwaneberg - Cultuurplein 1 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

Cultuurcentrum Zwaneberg
T. 015 25 07 70
info@zwaneberg.be
www.zwaneberg.be

Meer over deze organisator

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg