En actie ... op wintersport met de actiecamera

Staat er tijdens een van de volgende weken nog een skitripje gepland? Dan is een Action Cam misschien wel wat voor jou om spectaculaire beelden te maken van jouw afdalingen of van de mooie winterse landschappen in de bergen. Je hebt dan meteen ook een leuke herinnering voor later.

Action Cam
Een action cam (of actiecamera) is vaak waterdicht, stofdicht en shockproof en door de verschillende beschikbare mounts (bevestigingsmogelijkheden) kan je deze makkelijk vastmaken aan uw helm, fiets, vest en veel meer. Dit soort camera's waren oorspronkelijk erg populair bij extreme sporten maar je hoeft geen valschermspringer te zijn om er eentje aan te schaffen, ze zijn minstens even leuk om te gebruiken tijdens een skitrip, een mountainbiketocht of om zwemavonturen in de wildwaterbaan te registreren.

Bij ACS kom je meer te weten over een actiecamera?
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Speciale promoties Check het hier