Uw vertrouwde AXA bank- en kredietagent

Op zoek naar een oplossing om meer rendement uit je geld te halen? Vragen over een woonkrediet, pensioensparen, een schenking, uw belastingaangifte of de dagdagelijkse bankzaken? Bij Zakenkantoor Gorris zit u goed als u op zoek bent naar een stabiele en betrouwbare bank dicht bij huis waar een vertrouwd gezicht u begeleidt doorheen uw financiën.

U staat centraal
Een van de belangrijkste troeven bij Zakenkantoor Gorris is dat u steeds raad kan vragen aan een bekend en vertrouwd gezicht. Het kleine, dynamische team staat steeds voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en bezorgdheden. Samen met u maken ze uw droom waar door u te begeleiden naar het interessantste krediet, plannen ze een zorgeloze toekomst door al mee na te denken over uw pensioen en kan u steeds rekenen op professioneel beleggingsadvies op maat van uw mogelijkheden. Ook als zelfstandige zorgen ze voor een evenwicht in uw financiën, zowel in de opstartfase als in een latere groeifase.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie bij een van onze experts. Dankzij de ruime openingsuren is er altijd wel een moment waarop u kan langskomen voor een goed gesprek.

Jobs bij Zakenkantoor Gorris
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien kan jij ons team wel komen versterken?

Wij zijn op zoek naar

  • Commercieel Adviseur Beleggingen
  • Commercieel Adviseur Fiscaal Sparen

De volledige vacature kan je nalezen op de www.vdab.be (zoekwoord: Gorris)
 

Interesse?
Stuur je cv & motivatiebrief door naar kantoor.gorris@skynet.be t.a.v. Daisy Van de Moer

Meer info? Zakenkantoor Gorris

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Speciale promoties Check het hier