Uw vertrouwde AXA bank- en kredietagent

Op zoek naar een oplossing om meer rendement uit je geld te halen? Vragen over een woonkrediet, pensioensparen, een schenking, uw belastingaangifte of de dagdagelijkse bankzaken? Bij Zakenkantoor Gorris zit u goed als u op zoek bent naar een stabiele en betrouwbare bank dicht bij huis waar een vertrouwd gezicht u begeleidt doorheen uw financiën.

U staat centraal
Een van de belangrijkste troeven bij Zakenkantoor Gorris is dat u steeds raad kan vragen aan een bekend en vertrouwd gezicht. Het kleine, dynamische team staat steeds voor u klaar om u te helpen met al uw vragen en bezorgdheden. Samen met u maken ze uw droom waar door u te begeleiden naar het interessantste krediet, plannen ze een zorgeloze toekomst door al mee na te denken over uw pensioen en kan u steeds rekenen op professioneel beleggingsadvies op maat van uw mogelijkheden. Ook als zelfstandige zorgen ze voor een evenwicht in uw financiën, zowel in de opstartfase als in een latere groeifase.

Maak een vrijblijvende afspraak voor meer informatie bij een van onze experts. Dankzij de ruime openingsuren is er altijd wel een moment waarop u kan langskomen voor een goed gesprek.

Jobs bij Zakenkantoor Gorris
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Misschien kan jij ons team wel komen versterken?

Wij zijn op zoek naar

  • Commercieel Adviseur Beleggingen
  • Commercieel Adviseur Fiscaal Sparen

De volledige vacature kan je nalezen op de www.vdab.be (zoekwoord: Gorris)
 

Interesse?
Stuur je cv & motivatiebrief door naar kantoor.gorris@skynet.be t.a.v. Daisy Van de Moer

Meer info? Zakenkantoor Gorris

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Leonidas

Wat is er lekkerder dan een overheerlijke praline bij de koffie? Chocolade past perfect bij alle kleine en grote momenten in het dagelijks leven en al zeker in de vorm van een praline uit een stijlvol gouden doosje van Leonidas!

lees meer

De Vier Bollekes

Bij De Vier Bollekes kan je terecht voor allerlei lekkernijen en de zoetste geschenken. Fan van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen? Niet zo'n zoetebek? Dan vind je vast wel iets in het assortiment originele pasta's, oliën, thee, likeuren of andere heerlijkheden.

lees meer

Zakenkantoor De Bie

Een ongeluk komt nooit gelegen maar vormt helaas een vast onderdeel van het dagelijks leven. Een goede verzekering is daarbij een zaak, maar wat als daar ook nog een uitstekende service bij kwam?

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Speciale promoties Check het hier