Smakelijke geschenkjes

De Vier Bollekes is een paradijs voor zoetebekken die houden van chocolade, ambachtelijke zoetigheden en delicatessen. Je vindt hier dan ook de lekkerste en origineelste eindejaarsgeschenkjes.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een doosje verrukkelijke pralines of smakelijke koekjes, een heerlijke snoeptaart of een prachtige geschenkmand vol lekkers? Leuk om bij de
koffie te serveren is ook de originele winterchocolade. De grappige kerst- en sneeuwmannetjes, rendiertjes of kerstboompjes zien er niet alleen schattig uit, ze zijn ook superlekker! Houd je eerder van iets hartigs? Dan vind je vast iets in het assortiment originele pasta’s, oliën, thee, likeuren, wijnen of andere heerlijkheden. Een geschenk van bij De Vier Bollekes is altijd een goed idee!

Meer info: De Vier Bollekes

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Noémie

Dames- en herenkleding - Stijladvies voor elke gelegenheid - Wij combineren gekende merken (voor mannen en vrouwen) met specialere stuks voor een originele outfit - Trendy, betaalbaar, met persoonlijke service

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Speciale promoties Check het hier