Over Bergstraat.be

Bergstraat.be is een initiatief van het Bergstraatcomité en het communicatiebureau DE BIE | creative communication. Het is een grote portaalwebsite die de bezoeker gidst door het bruisende hart van Heist-op-den-Berg; de Bergstraat.

Zoekfunctie

Je vindt hier alle handelaars in de winkelstraat van Heist, gebundeld op één adres, namelijk www.bergstraat.be. Deze website heeft een sterke en uitgebreide zoekmotor. Je kan handelaars zoeken op naam, om bijvoorbeeld openingsuren of locatie te vinden. Er kan ook op categorie of merk gezocht worden. Ga je een dagje shoppen in Heist en ben je op zoek naar een specifiek product of merk, dan geef je het dus gewoon in op de website. Zo vind je gemakkelijk de handelaars die dit aanbieden.

Nieuws & agenda

Bergstraat.be bruist bovendien van de nieuws- en agenda-items. Er is een agenda van de Bergstraatactiviteitennieuwsberichtenen cultuur & ontspanning, een agenda met de te komen evenementen in cultuurcentrum Zwaneberg en de volgende varia-activiteiten in Heist-centrum.

Fotogalerij

Ook het fotoboek is een klik waard. Was er vorige week een evenement in Heist-centrum, dan vind je de foto’s op deze website. De mensen die houden van pure nostalgie, kunnen hun slag slaan bij foto’s uit de oude doos.

Eten & drinken

De horecazaken van de Bergstraat staan gebundeld op de pagina "eten en drinken". Wil je een dagje gaan shoppen, met als afsluiter een lekker hapje of een overheerlijk drankje, dan biedt de Bergstraat een waaier aan mogelijkheden.

Bereikbaarheid

Voor wie de route naar de Bergstraat wil berekenen, informatie wenst over parkeren, een Bergstraattrip wil plannen met hetopenbaar vervoer of op de hoogte gehouden wil worden van werkzaamheden is er de pagina bereikbaarheid. Kortom:Bergstraat.be is jouw gids door het bruisende hart van Heist-op-den-Berg. Je vindt hier alles terug wat je wil en moet weten over de winkelkern van Heist. Heb je vragen, suggesties of heb je een leuk agenda- of nieuwsitem van de Bergstraat, laat het ons weten! Wil je alles wat er in de Bergstraat gebeurt als eerste weten? Schrijf je in op de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte!

  • Heist Loopt warm 2018
  • Winter in Heist
  • Piampiani
  • Chris Scheirs
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication