Zit je niet graag in de auto en plan je liever een gezellig uitstapje naar Heist-op-den-Berg met trein of bus? Een goede vervoersplanning zorgt voor een vlekkeloos verloop van de dag. Hier vind je de verschillende bus- en treinlijnen die naar Heist centrum leiden. Je kan je reis tot in detail plannen met de bus- en treinplanner. Van waar je ook komt, met het openbaar vervoer weet je de Bergstraat steeds te vinden.

Buslijnen
Kom je met het openbaar vervoer naar onze winkelstraat, dan heb je volgende mogelijkheden:

De bus stopt vlakbij de Bergstraat.
Plan je uitstap met de bus

Treinlijnen

Vanaf het station is het ongeveer 5 minuten stappen tot aan het centrum.
Plan je uitstap met de trein

De 46

Zin in gezellig tafelen samen met vrienden of familie? In restaurant - pizzeria De 46 ben je aan het juiste adres! Op onze kaart vind je niet alleen pizza's en pasta's, maar ook heerlijke traditionele gerechten en salades. Dat alles gecombineerd met een lekker glaasje wijn maakt uit eten gaan absolute verwennerij.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Piampiani

In de Bergstraat kan je bij Piampiani terecht voor een enorme collectie trendy schoenen voor dames en heren. Je vindt er ook heel wat handtassen die je met je nieuwe paar schoenen kan combineren.

lees meer

Speciale promoties Check het hier