Nieuws uit de regio

19-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Zwaar muzikaal geweld in Zwaneberg

Geen gele hesjes maar 2 Heistse black metal groepen zullen op 22 februari Zwaneberg doen daveren: Panchrysia, de ouwe rotten in het vak die na 7 jaar een nieuwe cd uitbrengen en Carnation, jonge twintigers uit Heist-Goor die op het punt staan de wereld te veroveren.

Panchrysia, met frontman Maarten Geens, toerde tot 7 jaar geleden langs alle grote metalfestivals, maar een leven als jonge papa’s met een gezin is moeilijk combineerbaar met een leven on the road. Nu hebben ze een nieuwe cd uit ‘Dogma’ die ze aan het Heistse publiek willen voorstellen. “Wij geven het beste van onszelf, maar zonder ons de druk op te leggen van vroeger”, aldus Maarten Geens, in het dagelijks leven online eindredacteur van Sporza bij de VRT.

Anders is het bij Carnation die veel investeren in hun muziek en na hun optreden in Zwaneberg op toer gaan met 15 optredens in Duitsland met uitschuivers naar Zwitserland en Tsjechië. Eerder deden Jonathan Verstrepen, Simon Duson, Yarne Heylen, Bert Vervoort en Vincent Verstrepen al een rondje door Japan en recent zaten ze ook op de metalcruise ‘70.000 ton of metal’ in de Caraïben.

Twee Heistse bands die tot de top behoren in een nichemarkt van de muziekwereld, maar geen sant in eigen land zijn. Voor hun optreden op 22 februari in Zwaneberg moeten de brave huisvaders een securitydienst inhuren. Naast de Heistenaars die al een tijdje zeurden “wanneer spelen jullie nog eens een thuismatch?” wordt er volk van binnen- en buitenland verwacht.  Deuren open vanaf 19 uur

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Vastgoed De Bie

Vastgoed De Bie is uw volwaardige partner voor al uw vastgoedtransacties en biedt u persoonlijke dienstverlening bij de verkoop en verhuur van al uw vastgoed.

lees meer

Chong San

Chinees restaurant

lees meer

Zakenkantoor Gorris (AXA)

Zakenkantoor Gorris, uw AXA bank en kredietagent in Heist-op-den-Berg. Het dynamische team staat klaar voor al uw financiële vragen omtrent kredieten, beleggingen, erven, sparen, ... Wij willen dat de klanten zich 'thuis' voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg