Nieuws uit de regio

19-02-2019 - Heist-op-den-Berg

Zwaar muzikaal geweld in Zwaneberg

Geen gele hesjes maar 2 Heistse black metal groepen zullen op 22 februari Zwaneberg doen daveren: Panchrysia, de ouwe rotten in het vak die na 7 jaar een nieuwe cd uitbrengen en Carnation, jonge twintigers uit Heist-Goor die op het punt staan de wereld te veroveren.

Panchrysia, met frontman Maarten Geens, toerde tot 7 jaar geleden langs alle grote metalfestivals, maar een leven als jonge papa’s met een gezin is moeilijk combineerbaar met een leven on the road. Nu hebben ze een nieuwe cd uit ‘Dogma’ die ze aan het Heistse publiek willen voorstellen. “Wij geven het beste van onszelf, maar zonder ons de druk op te leggen van vroeger”, aldus Maarten Geens, in het dagelijks leven online eindredacteur van Sporza bij de VRT.

Anders is het bij Carnation die veel investeren in hun muziek en na hun optreden in Zwaneberg op toer gaan met 15 optredens in Duitsland met uitschuivers naar Zwitserland en Tsjechië. Eerder deden Jonathan Verstrepen, Simon Duson, Yarne Heylen, Bert Vervoort en Vincent Verstrepen al een rondje door Japan en recent zaten ze ook op de metalcruise ‘70.000 ton of metal’ in de Caraïben.

Twee Heistse bands die tot de top behoren in een nichemarkt van de muziekwereld, maar geen sant in eigen land zijn. Voor hun optreden op 22 februari in Zwaneberg moeten de brave huisvaders een securitydienst inhuren. Naast de Heistenaars die al een tijdje zeurden “wanneer spelen jullie nog eens een thuismatch?” wordt er volk van binnen- en buitenland verwacht.  Deuren open vanaf 19 uur

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Noémie

Dames- en herenkleding - Stijladvies voor elke gelegenheid - Wij combineren gekende merken (voor mannen en vrouwen) met specialere stuks voor een originele outfit - Trendy, betaalbaar, met persoonlijke service

lees meer

Chong San

Bij Chong San, in het hartje van Heist-op-den-Berg, ontdekt u de veelzijdige Chinese keuken. U kan er gaan eten maar kan er ook gerechten afhalen om thuis op te smullen.

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier