Nieuws uit de regio

28-01-2019 - Heist-op-den-Berg

Goochelen met fanfaremuziek

De fanfare De Berthoutzonen uit Hallaar heeft voor haar concert in CC Zwaneberg ditmaal geen gastmuzikant uitgenodigd, maar wel  goochelaar Kobe Van Herwegen, o.m. bekend van zijn eigen goochelprogramma AbraKOdabra . In een vroeger leven was Van Herwegen nog Ketnet-wrapper,  reporter bij Vlaanderen Vakantieland en lid van de Ghost Rockers.

Op zaterdag 9 (om 20 u) en op zondag 10 februari (om 15 u) treedt Van Herwegen samen met De Berthoutzonen op  in de blauwe zaal van Zwaneberg voor een uniek concert. Voorzitter Marc De Raedt en dirigent Bert Van Thienen hebben de goochelaar uitgenodigd om samen ‘Magie en Melodie’ te maken. “Wij waren out-of-the-box op zoek naar iets anders, o.m. om meer jonge mensen naar een concert te lokken”, vertelt voorzitter De Raedt. ‘Kobe was onmiddellijk zeer enthousiast over ons voorstel. Eerder had hij al een voorstelling gemaakt met klassiek concert, maar nog nooit met een fanfare.“ Voor de gelegenheid hebben de Berthoutzonen enkele muzikale sprookjes uit de Efteling ingestudeerd, maar ook Swinging Safari van Bert Kaempfert en de tune van Harry Potter om het magische moment nog een beetje meer in de verf te zetten. De Raedt: “De sprookjesschrijver Hans Christian Andersen schreef ooit ‘Daar waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek’. Als we samen in een magische wereld stappen waar woorden en muziek elkaar ondersteunen, dan gaan we zweven en volop genieten van wat er zich voor ons afspeelt.” Toegang: 12 euro (of 9 euro in voorverkoop). Speciale voorwaarden voor jongeren in groep: zie www.berthoutzonen.be

Boexstaens Uurwerken - Juwelen

Bij Boexstaens Uurwerken en Juwelen kan je terecht voor stijlvolle en kwalitatieve horloges en sieraden. Er is voor elk wat wils waarmee je zal schitteren!

lees meer

Pearle Opticiens

Pearle Opticiens heeft voor iedereen de juiste zichtoplossing. Je vindt er brillen, zonnebrillen en contactlenzen van allerlei trendy merken gecombineerd met uitstekend advies.

lees meer

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Asian Kitchen

Sushi, wok & grill Prikkel je smaakpapillen met de Oosterse keuken van Asian Kitchen of proef van de overheerlijke, kraakverse sushigerechten. Er is voor elk wat wils!  

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg