Nieuws uit de regio

20-12-2018 - Heist-op-den-Berg

Een warm Heist voor De Warmste Week

De organisatoren van Heist Loopt Warm hebben niet minder dan 16.000 euro gestort op de rekening van Studio Brussel/de Koning Boudewijnstichting.

“Dit is een onwaarschijnlijk cijfer, waardat menig Heistenaar fier mag op zijn dat we als inwoners van Heist zulk bedrag bij mekaar hebben gelopen en gewandeld, hier doen we het voor niet?” aldus een fiere Gert Vercammen. “Dit jaar heeft een enquête uitgemaakt wie we zullen steunen en dat is Make a Wish geworden”. Gert had ook een flink lijstje van mensen die hij wil bedanken voor dit schitterende resultaat: de voetbalploeg Molenzonen die 250 stappers afvaardigde, het bedrijf MSD dat de grootste bedrijfsparticipatie aanbracht, Jean-Paul De Bie van Radio Christina, The Monte Village die 2000 euro schonken, de vele vrijwilliger helpers en enkele scholen, de cafés onder aan de berg, het gemeentebestuur en de anonieme recorddeelnemer die 8 rondes over de berg en door de Bergstraat liep. Vercammen maakt nu al een afspraak voor de zomereditie van Heist Loopt op zondag 25 augustus 2019

Lekka Lekka

Lekkere ijsjes in verrassende, uitgebreide smaken.

lees meer

De Banier

Verkoop van Chirokleren, spelmateriaal en creatieve producten om te knutselen

lees meer

Indigo

Juwelen - Handtassen - Piercings

lees meer

Boexstaens Optiek

U wil toch ook het beste voor uw ogen? Bij Boexstaens Optiek kan je terecht vooreen uitgebreide keuze brillen, zonnebrillen en kinderbrillen maar ook voor lenzen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg