Agenda activiteiten

Vrijdag 15 maart 2019 t.e.m. zondag 17 maart 2019

Lenteopendeur bij In de Ster Mode

Vrijdag 15/03, zaterdag 16/03 en zondag 17/03 is het opendeurweekend bij In de Ster Mode. Iedereen is er van harte welkom, er zullen bubbels klaarstaan en er zijn aankoopbonnen te winnen. Het wordt dus zeker de moeite om eens langs te gaan! 

Openingsuren tijdens opendeurweekend: telkens van 10u - 18u

 

Locatie

In de Ster Mode - Bergstraat 52 - 2220 Heist-op-den-Berg

Organisatie

In de Ster Mode
Karen Reyniers
T. 015 24 44 44
info@indestermode.be
www.indestermode.be

Meer over deze handelaar

Hoorcentrum Aerts

Hoorcentrum Aerts staat garant voor de beste hooroplossingen op maat. U kan er vrijblijvend terecht om uw gehoor te laten testen en informatie te vergaren over de best mogelijke opties om uw gehoor te verbeteren en te beschermen.

lees meer

DE BIE | creative communication

DE BIE | creative communication is uw partner in communicatie. Drukwerk, kranten, magazines, radio, televisie of online media, ... We mixen onze expertise en die van jou graag tot één bruisende communicatiecocktail!

lees meer

Twice As Nice

Bij Twice as Nice vind je leuke juwelen aan leuke prijzen. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door juwelen in zilver en staal en er is zelfs een collectie speciaal voor mannen.

lees meer

Lingerie Christiann

Een mooi lingeriesetje, een opvallende bikini, stijlvol badpak of homewear? Bij Lingerie Christiann in de Bergstraat kies je voor de stijl die het best bij jou en je figuur past zodat je je extra vrouwelijk kan voelen.

lees meer

Speciale promoties Check het hier