Alles voor je wagen, van entertainment tot veiligheid Naar het overzicht

2019-01-18

Van 19 tot 27 januari kon je in de paleizen van Brussels Expo terecht voor de 97ste editie van de ‘Brussels Motor Show’, beter gekend als het ‘Autosalon’. Uniek is dat het Brusselse Autosalon nog steeds kan rekenen op de aanwezigheid van alle belangrijke autoconstructeurs die actief zijn op de Europese markt. Op een oppervlakte van 110.000 m² kunnen liefhebbers van gemotoriseerde twee- en vierwielers hun hartje ophalen tussen de auto’s, motors en lichte bedrijfsvoertuigen. Bij ACS vind je alvast allerlei handige toestellen en accessoires voor in je wagen, van entertainment tot veiligheid.

Dashcams
In het verkeer gaat het er vaak roekeloos aan toe en een ongeval, hoe klein ook, is dan snel gebeurd. Met een dashcam registreer je agressie in het verkeer, de ware toedracht van een ongeluk of de oorzaak van krassen op je wagen. De hedendaagse exemplaren bieden een uitstekende beeldkwaliteit en kunnen geïnstalleerd worden in allerhande voertuigen. Leuk om weten is dat zo’n camera ook beeldopnames kan maken wanneer de wagen geparkeerd staat.

Handenvrije Carkits
Tijdens de lange ritten toch eens een telefoontje plegen? Met de handenvrije carkit kan je veilig gespreken voeren terwijl je aan het rijden bent. Met deze carkits kan je ook makkelijk de muziek die op uw smartphone staat afspelen.

Rijhulpsystemen
Veiliger de weg op? Met een Coyote ontvang je de juiste informatie op het juiste moment. Deze toestellen doen meer dan alleen het aangeven van vaste en mobiele radars, ze waarschuwen je ook in real time wanneer er zich gevaarlijke situaties voordoen op de baan zoals ongevallen, files, wegversmallingen, rondslingerende objecten, …

Navigatiesystemen
Ben je niet meteen een held in oriëntatie? Met een GPS geraak je moeiteloos op je bestemming. Bij ACS vind je zowel inbouwtoestellen als toestellen die je kan gebruiken in verschillende wagens en dat van gekende merken als TomTom en Garmin. Heel wat van die toestellen vind je ook in demo in de winkel.

Parkeersensoren & achteruitrijcamera’s
Parkeren als een professional? Het kan met een handige achteruitrijcamera of parkeersensoren. Zo’n achteruitrijcamera biedt je die extra ogen op de rug en helpt je niet alleen bij het detecteren van gevaren achter de wagen maar zorgt er dankzij de dynamische hulplijnen ook voor dat u netjes tussen de lijnen kan rijden.

Car-hifi
Boxen inbouwen in de wagen voor extra muziekbeleving, een bluetooth car kit om je eigen muziek af te spelen of de nieuwe generatie autoradio’s? De montagedienst van ACS staat tot je beschikking om het entertainmentniveau in uw wagen naar een nieuw hoogtepunt te tillen.

  • Asian Kitchen
  • Clem Vercammen
  • Bergstraatcomité
  • Kaderke
- sitemap -
© 2015 - over Bergstraat.be - adverteren - disclaimer - realisatie & concept: DE BIE | creative communication