Puur goud op je huid

De laatste nieuwe juweeltrend breng je rechtstreeks aan op je huid. Een dun laagje 24K goud of zilver dat je doet stralen als nooit tevoren. De GoldSin huidjuwelen verleiden en laten verleiden, zijn heerlijk luxueus, supermakkelijk aan te brengen en ook gewoon mooi. Je draagt ze moeiteloos bij elke gelegenheid, op een feestje, op vakantie of zomaar … en brengt op die manier wat blingbling in je eigen leven en in dat van anderen. En geef toe, iedereen kan wel een beetje schittering in z’n leven gebruiken.

Ben jij klaar om te schitteren? Ga de GoldSin juwelen dan snel ontdekken bij IG Beauty.

Meer over IG Beauty?

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Tutti e Due

Zwangerschapskleding

lees meer

Plus Home Services

Ben je op zoek naar een nieuwe job? Zoek je hulp in het huishouden? Plus Home Services zorgt voor thuishulp via dienstencheques.

lees meer

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg