Gezond afslanken met natuurlijke producten

Tijdens de zomer is onze kleding net iets minder verhullend dan tijdens de wintermaanden waardoor sommige mensen zich al snel onzeker voelen over hun lichaam dat nog niet helemaal summerproof is. Gezond eten en beweging kunnen er al voor zorgen dat je je beter in je vel gaat voelen. Wie echter nog een stapje verder wil gaan kan bij Barnature terecht voor allerlei natuurlijke hulpmiddelen die ervoor zorgen dat je op een gezonde manier kan afslanken.

EGCG LineVetverbranding stimuleren
Is het moeilijk om je gewicht onder controle te houden? Er zijn heel wat mogelijke oorzaken die hieraan aan de basis zouden kunnen liggen, een trage vetverbranding maar ook externe factoren zoals veroudering, stoppen met roken, stress of erfelijkheid. Er zijn echter efficiënte en natuurlijke hulpmiddelen die je kunnen helpen bij het managen van je gewicht. EGCG uit groene thee bijvoorbeeld stimuleert de vetverbranding zodat het lichaamsvet rond buik en taille aangepakt kan worden. Leuk om weten is dat 1 capsule al hetzelfde effect heeft als een halfuurtje joggen. Ook een proteïnedieet of de Maxislim fatburner gaan de strijd met lovehandles en zwembandjes aan zodat je binnenkort die leuke zomerkleding weer uit de kast kan halen. Tijdens een proteïnedieet is het de bedoeling de opname  van koolhydraten en vetstoffen te verlagen waardoor je lichaam sneller brandstoffen uit je vetreserves zal halen en vetrolletjes weg zullen smelten.

SkinnyLoveAfslanken en detoxen
Je lichaam heeft baat bij een grondige zuivering van tijd tot tijd. Een detox verhoogt niet alleen ons energiepeil maar zorgt er ook voor dat je je lichaamsgewicht beter onder controle kan houden. Met een SkinnyLove-kuur activeer je op een duurzame manier je metabolisme, breng je de vetverbranding op gang en zuiver je tegelijkertijd je lichaam. Je zal je vitaler en gezonder voelen, je huid zal stralen en je verliest gewicht.

Draina+Een andere nuttige tip is het gebruik van appelazijn dat vaak gebruikt wordt bij de start van een afslankof detoxkuur. Ook de Draina+ zorgt voor een grondige zuivering van je lichaam en helpt je je lichaamsgewicht beter onder controle te houden. Deze 3 weken-formule op basis van plantenextracten, zoals onder andere groene thee, brandnetel, paardenbloem, pruimenconcentraat, mariadistel, artisjok en blaaswier, zet de eliminatiekanalen van het lichaam open en laadt  tegelijkertijd de batterijen op. Het resultaat is een rein, slank en fit lichaam!

Berken Cellulitus OlieVaarwel sinaasappelhuid
Je kent het vast wel, dat ontsierende hobbelige uiterlijk van de huid op je billen en dijen waardoor je toch maar liever op je handdoek blijft liggen of altijd een pareo  in de buurt hebt. Bewegen, een massage, veel drinken en gezonde voeding zijn al enkele van de kleine inspanningen die een wereld van verschil kunnen maken. Maar je kan natuurlijk ook beroep doen op extra hulp! De Berken Cellulitis Olie van Weleda stimuleert de stofwisseling en bevordert een gezonde huid. Door deze olie, die bestaat uit een combinatie van zuivere plantenoliën en natuurlijke plantenextracten, in te masseren voorkom je sinaasappelhuid en putjes in dijen of billen en zou je huid elastischer, zachter, steviger en strakker moeten worden.

Meer info: Barnature

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

DJeans - Teenstore

Bij DJeans Teenstore vind je de leukste kleding, ondergoed, accessoires en schoenen voor tieners van 10 tot 18 jaar. Ontdek de hippe collecties van allerlei merken binnen een aangename winkelsfeer boordevol coole decoratiestukken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg