Nieuw in de Bergstraat: Louis Quatorze

Louis Quatorze is de nieuwe kledingwinkel op nr. 58 in de Bergstraat, op de plaats van de voormalige kledingwinkel Afternoon. Wij vroegen ons af wat de winkel te bieden heeft en hadden een gesprekje met de verantwoordelijke van Louis Quatorze in Heist-op-den-Berg.

Kan je ons iets vertellen over het concept van Louis Quatorze?
We hebben naast deze vestiging in Heist ook een winkel in Knokke. Eigenlijk verkopen we hier in Heist enkel outlet kledij en accessoires. De winkel in Knokke daarentegen verkoopt enkel de nieuwe collecties. Als er in de winkel in Knokke plaats gemaakt moet worden voor een nieuwe collectie, dan komt de oude(re) collectie naar deze winkel in Heist-op-den-Berg, om dan verkocht te worden aan outletprijzen. We willen kijken of de nieuwe collectie ook in Heist-op-den-Berg in de smaak zou vallen bij de mensen. Momenteel hebben we twee rekken met nieuwe kledij, maar voor de rest is alles van de winkel outlet en die stuks worden dan ook aan outletprijzen verkocht. Op bepaalde stuks uit de winkel geven we zelfs extra korting op de outletprijzen!

Wat kunnen we zoals terugvinden in het gamma?
Verschillende soorten schoenen (laarzen o.a.), juwelen, (bont)jassen, accessoires in het algemeen, verschillende soorten kledij… Alles wat je nodig hebt om je van kop tot teen mooi te kleden! Bijna alles wordt aan outletprijzen verkocht. Ik ben benieuwd of de nieuwe collectie goed onthaald wordt door de Heistenaars. 

Welke merken zijn er te koop bij Louis Quatorze?
De eigenares koopt aan in Parijs, Milaan etc. Het is echt een variatie aan merken. Nicky Vankets verkopen we in deze winkel, schoenen van Pertini, … In Knokke zijn we bijvoorbeeld echt gespecialiseerd in bloezen van Daniel & Mayer, daarvoor komen sommige mensen zelfs van ver voor naar Knokke! Voor de rest hebben we ook vele lederwaren.

Waarom koos men ervoor om, na Knokke, een winkel in Heist-op-den-Berg te openen?
De eigenares hoorde via via dat er een pand was vrijgekomen in de Bergstraat. Ze hoopte dat zowel de outletcollecties als de nieuwe collecties hier in goede aarde zouden vallen. Het is ook gewoon een leuke en goede winkelstraat!  We zijn dan ook enorm blij dat we de gok gewaagd hebben en voor de Bergstraat gekozen hebben.

Reacties

COECKELBERGS schreef op 11-10-2019 16:06

Mooie winkel, vriendelijke mevrouw

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Villa Monte

Hotel, ontbijtbar & events

lees meer

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Schoenen Valérie

Damesschoenen van maat 35 tot 42, accessoires & handtassen

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg