Vergeet Parking Vlinderstraat niet!

Zin in een gezellig dagje Heist… Maar waar kan je je auto of fiets kwijt? Op onderstaande kaart staan alle parkings in de buurt van de Bergstraat aangeduid. Zo vind je gemakkelijker een plekje dichtbij. Je fiets kan je in een fietsenstalling in de Bergstraat plaatsen. Rijd even de Bergstraat door en je vindt gegarandeerd een plekje voor jouw tweewieler.

Vergeet zeker ook Parking Vlinderstraat niet!
Op Parking Vlinderstraat kan je een hele dag lang parkeren, er is plaats voor zo'n 159 wagens en je bevindt je op wandelafstand van de Bergstraat (zie rode route op de afbeelding). Je geraakt er langs de Oude Liersebaan en Vlinderstraat of langs de Neerweg, Onze-Lieve-Vrouwstraat en Libelstraat (zie blauwe routes op de afbeelding).

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Café 't Pleintje

Bij Café 't Pleintje geniet je het hele jaar door van gezelligheid! Boven kan je ook een feestzaaltje huren, ideaal voor een verjaardagsfeestje, receptie of vergadering.

lees meer

Bizzar

Bizzar biedt je de mooiste collecties kinderkleding. Je vindt er de leukste stukjes voor je oogappel van 0 tot 14 jaar binnen een trendy en kleurrijke shopomgeving.

lees meer

Het Derde Bedrijf

Brasserie en Theatercafé Het Derde Bedrijf is gevestigd in CC Zwaneberg. Het is de ideale plaats om te genieten van een lekkere snack, maaltijd of drankje, zowel binnen als buiten op het fantastische terras met zicht op het Cultuurplein.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg