Betaal op vakantie even makkelijk als thuis

Op vakantie moet je al je zorgen aan de kant kunnen zetten. Met de volgende zeven tips van Daisy en Raf van Zakenkantoor Gorris betaal je op vakantie even makkelijk als thuis en ga je zorgeloos op vakantie.

  1. Reist u buiten Europa? Vergeet dan niet om uw bankkaart te laten activeren voor betalingen en geldafhalingen wereldwijd. Misschien kan u dan meteen ook uw betalingslimiet laten verhogen zodat u over een ruimer budget beschikt.
  2. Installeer de handige app mobile banking voor uw vertrek zodat u steeds uw rekeningoverzicht kan raadplegen.
  3. Bankkaart(en) verloren of gestolen? Bel zo snel mogelijk Card Stop (0032 70 344 344) om uw kaart te laten blokkeren.
  4. Let op wanneer u geld gaat wisselen in een wisselkantoor. Vaak liggen de commissies hier erg hoog. Beter is om geld af te halen aan een bankautomaat, best eentje aan de bank zelf. Het is hierbij het voordeligst om in een keer een grotere som af te halen.
  5. In de winkel, op hotel of op restaurant betaal je in het buitenland best met VISA. Hiermee verkrijg je de beste wisselkoers.
  6. Met een Visa Premium Plus kaart gaat u met een gerust hart op reis. Deze voorziet immers ook een reisverzekering voor onder andere ongemakken onderweg, reisannulering en -onderbreking, medische bijstand en reisbijstand en een uitgebreide aankoopverzekering met onder andere aankoopbescherming, veilig online shoppen, verlengde garantie en tevredenheidsgarantie.
  7. Neem indien mogelijk twee bankkaarten mee wanneer u op reis gaat, zo heeft u steeds back-up wanneer er iets misgaat. Kijk vooraf zeker ook even de geldigheidsdatum na.

Meer info? Zakenkantoor Gorris
Alle info en tarieven vind je ook op www.axa.be

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Zoë & Zita

Een uniek aanbod van feestjurken, dagjurken en jumpsuits

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Lapperre Hoorcentrum

Hoorcentrum Lapperre staat voor hoorkwaliteit voor het leven. In uw Lapperre hoorcentrum neemt de audioloog de tijd om naar u te luisteren en samen de oplossingen te overlopen. Zo kunnen we uw gehoor optimaal beschermen en u opnieuw laten genieten van het plezier om goed te horen.

lees meer

Ah Yes!

Dans-, turn- en yogakledij

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg