In de Ster Mode tipt ons over de lentetrends

Al vier generaties lang is 'In de Ster Mode' een gevestigde waarde in de Bergstraat, Heist-op-den-Berg. Marc De Kepper en Karen Reyniers vertellen ons alles wat we moeten weten over het opendeurweekend (17-19 maart) en de lente- en zomertrends! 

Eerst en vooral: doen jullie mee met het lentefestival?

“Zeker. We houden zelfs een opendeurweekend! Mensen zijn erg welkom bij ons voor de lente-opendeur van vrijdag 17 t.e.m. zondag 19 maart. We verwelkomen iedereen dan graag met een glaasje bubbels en we verloten ook tien waardebonnen van €75. Het wordt dus zeker de moeite om eens langs te komen!”

De lente is in zicht. Wat kan je ons vertellen over de nieuwe lente- en zomertrends?

“Pasteltinten blijven in. Ook de combinatie wit, rood en donkerblauw zal het goed doen tijdens dit seizoen. Daarnaast zien we ook een terugkeer van de volledig lange jurken. Uiteraard hebben de meeste jurken een normale lengte, maar hier en daar zitten de volledig lange jurken er dit seizoen opnieuw tussen.”

Hoelang bestaat In de Ster Mode ondertussen al?

“Bijna 100 jaar, 97 om precies te zijn.  Ondertussen staat hier al een tijdje de vierde generatie aan het roer. We blijven een toonaangevende modezaak waar vakkennis, service en klantvriendelijkheid centraal staan en waar de prijs-kwaliteitsverhouding een belangrijke troef is. Onze collecties worden met zorg uitgekozen en trends worden van nabij gevolgd. Bovendien worden retouches nog steeds vakkundig en gratis uitgevoerd.”

Wie behoort tot jullie doelpubliek?

“Zowel mannen als vrouwen, en van alle leeftijden! We verkopen bij ‘In de Ster Mode’ kleding voor allerlei gelegenheden, zonder té klassiek te gaan. Je kan bij ons terecht voor je dagelijkse outfit of voor een jurk of kostuum om naar een feest te gaan. Met de lente in zicht kan iedereen hier ook terecht voor de communie-, trouw- of lentefeesten. .”

Waar kunnen de mensen jullie gegevens terugvinden?

“De mensen mogen altijd de winkel binnenstappen, maar extra info vind je op onze website, Facebookpagina en Instagram. Daar plaatsen we voldoende foto’s zodat klanten weten wanneer er bv. nieuwe collecties in de rekken hangen.”

  • Website: www.indestermode.be
  • Facebook: In de Ster Mode, Instagram: in_de_ster_mode
  • Adres: Bergstraat 52, 2220 Heist-op-den-Berg
  • Telefoon: 015 24 44 44
  • E-mail: info@indestermode.be   
  • Openingsuren: maandag t.e.m. zaterdag: 09u30-12u30 en 13u30-18u  

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Hair & Beauty

Verkoop van professionele kappers- en schoonheidsproducten Haarverzorging - Kleuringen - Stylingproducten - Make-up - Nagelverzorging

lees meer

Floral

Een fleurig boeket of een leuk plantje voor jezelf of om cadeau te doen? Spring gerust even binnen bij Floral en kies je favoriete bloemen uit.

lees meer

Sarah's

Trendy damesboetiek Dameskleding - Shapewear - Panty's van topkwaliteit - Accessoires Vanaf maat 34 t/m maat 50

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg