Barnature: drie maanden na de start

Begin december spraken we af met Kathleen Goossens voor een interview over Barnature. Nu, enkele maanden later, zijn we benieuwd naar hoe het begin is verlopen... 

Hoe heb je, als startende ondernemer in Heist-op-den-Berg, het begin van Barnature ervaren?

“Alles loopt sinds het begin erg vlot en we hebben echt al veel volk over de vloer gehad. December was ook een uitstekende maand voor ons. De maanden januari en februari waren iets minder, maar ik heb al van verschillende handelaars uit de buurt gehoord dat dat normaal is. Daar zal ik me dus niet te veel zorgen over maken. De pers heeft veel geschreven over de opening van Barnature en dat is natuurlijk alleen maar positief voor een nieuwe zaak!”

Zie je al een patroon in welke de drukke en welke de kalme dagen zijn in een week?

”Op donderdag zijn we gesloten, want op die dag volg ik nog les. Maandag is duidelijk de kalmste dag, dus ik ben aan het overwegen om maandag te sluiten en donderdag open te doen van zodra mijn opleiding is afgerond. Dinsdag is eigenlijk een hele drukke dag voor ons, want dan hebben we de verse groente- en fruitpakketten. Ook bieden we de klanten die dag vers brood aan. Vrijdag en zaterdag zijn altijd drukke dagen, en woensdag is het soms druk en soms ook niet. Dat hangt af van week tot week. Ik heb gemerkt dat ook het weer erg bepalend is voor het aantal klanten per dag.”

Hoe zijn de reacties tot nu toe?

“Goed, er zijn veel mensen die blij zijn met het feit dat er eindelijk terug een natuurwinkel is in de buurt. Sinds dag één hebben we verschillende vaste klanten, en elke dag vinden ook nieuwe klanten hun weg naar Barnature. Vooral voor de groente- en fruitpakketten zijn er een aantal mensen die er regelmatig voor terugkeren. Er zijn ook nog steeds veel mensen die niet weten dat Barnature bestaat, maar de banner die ik buiten heb geplaatst helpt wel!”  

  • Website: www.barnature.be
  • Facebook: Barnature
  • Adres: Eugeen Woutersstraat 28a, 2220 Heist-op-den-Berg
  • Telefoon: 015 34 00 35
  • E-mail: info@barnature.be  
  • Openingsuren: maandag en zaterdag: 10u-17u, din/woe/vrij: 10u-18u (donderdag en zondag gesloten)

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

VIA VIA Baby Comfort

In onze  winkel van maar liefst 1000 m² winkelruimte kan u terecht voor toffe kinderkleding van 0 tot 14 jaar en de gehele babyuitzet. Met een persoonlijke aanpak helpen ze je graag een geboortelijst samen te stellen of een leuk geschenk te vinden.

lees meer

Lingerie Christiann

De lingeriezaak van Heist-op-den-Berg en verre omstreken. Iedereen heeft het recht om zich mooi te voelen. Daarom geven wij u persoonlijk advies en bieden we u een ruime kwalitatieve keuze aan lingerie, badmode, nachtmode, homewear en herenondergoed en -zwembroeken.

lees meer

Mijn gezonde voeding

Diëtiste en voedingsdeskundige

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg