Schitterende juwelen & horloges als cadeau

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht doe je bij Clem Vercammen altijd leuke ideeën op voor je verlanglijstje of vind je zeker een leuk cadeautje om zelf af te geven. Want geef toe, met een juweel of horloge doe je toch iedereen een plezier! Ook voor de finishing touch van je feestoutfit vind je hier ongetwijfeld iets naar jouw smaak en dat in alle prijsklassen. Maak je keuze uit het grote aanbod merkhorloges, ontdek er zilveren juweeltjes, exclusieve Italiaanse merken en collecties in goud. Of je nu gaat voor een trendy of klassiek sieraad, voor zilver of goud, met of zonder diamant of briljant, bij Clem Vercammen vind je het perfecte juweel en ben je stijlvol voor elke gelegenheid.

Reacties

Er zijn nog geen reacties toegevoegd. Voeg als eerste een reactie toe.

Reageren

Jouw mening is belangrijk. We behouden ons het recht om boodschappen niet te publiceren.

Uw e-mailadres zal niet gepubliceerd worden

Chris Scheirs

Op zoek naar iets lekkers om vanavond te eten of naar een smakelijk menu voor uw feest? Bij Chris Scheirs kan je dagelijks terecht voor kwalitatieve producten en ook voor de catering van uw feest bent u er aan het juiste adres.

lees meer

Kaderke.be

Kaderke.be staat voor kwaliteit, goed advies en een eindeloos aantal mogelijkheden ... tot in de perfectie! Je kan er terecht voor kwalitatieve inlijstingen, kaders, spiegels, kunstrestauraties, ophangsystemen, Art on Demand en fotomontages.

lees meer

La Cita

La Cita bevindt zich in het hartje van de Bergstraat. Met enkele troeven zoals het gebruik van verse producten, een vriendelijke service, een gezellig terras en een warme sfeer wil La Cita het verschil maken.

lees meer

Speciale promoties Check het hier
 Logo's Provincie Antwerpen - Agentschap Innoveren en ondernemen - EFRO - Europese Unie - Heist-op-den-Berg